Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για προσβασιμότητα

Τα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα και Γέρακα διαθέτουν 5 τμήματα υπέρηχων – τρίπλεξ, τα οποία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας γενιάς και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Καθημερινά μπορείτε να πραγματοποιήσετε υπέρηχους και τρίπλεξ κατόπιν ραντεβού κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας, είτε με την ιδιωτική σας ασφάλεια είτε με τις προσφορές μας.

Το υπερηχογράφημα είναι μια ανώδυνη και ακίνδυνη εξέταση για τον ασθενή, καθώς δεν χρησιμοποιεί ιονίζουσα ακτινοβολία. Αποτελεί μία ιατρική απεικονιστική μέθοδο που εφαρμόζει ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας για την απεικόνιση οργάνων του ανθρώπινου σώματος και παρέχει σημαντικές διαγνωστικές πληροφορίες που συχνά την καθιστούν ως την ιδανική εξέταση για να εντοπιστούν μία σειρά από παθήσεις που ελλοχεύουν στην εξεταζόμενη περιοχή.

Το triplex συνδυάζει τις πληροφορίες της συμβατικής υπερηχοτομογραφικής απεικόνισης της δομής ενός αγγείου και τις πληροφορίες εξέτασης της αιματικής ροής στο αγγείο με Doppler σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, οι εξειδικευμένοι ακτινολόγοι μπορούν να καταγράψουν την ταχύτητα με την οποία το αίμα περνάει μέσα από τις βαλβίδες και τα αγγεία και με ειδικούς υπολογισμούς καταλαβαίνουμε αν λειτουργούν σωστά. Με την εξέταση αυτή ελέγχονται τα περιφερικά αγγεία (καρωτίδες, αρτηρίες, φλέβες) και τα αντίστοιχα σπλαχνικά (κοιλιακή αορτή, νεφρικές αρτηρίες).

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε "απόρριψη όλων".