Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για προσβασιμότητα

Triplex Καρδιάς

Μια από τις εξετάσεις του καρδιολογικού τμήματος που διενεργούνται στα Διαγνωστικά Κέντρα ΜEDICAL σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα και Γέρακα, είναι το Triplex Καρδιάς (υπερηχοκαρδιολογική μελέτη) καθημερινά με ραντεβού. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξέτασή σας κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ που σας έχει συνταγογραφήσει ο ιατρός σας, είτε με την ιδιωτική σας ασφάλεια είτε κάνοντας χρήση των πακέτων των προσφορών μας!

Η υπερηχοκαρδιολογική μελέτη (triplex καρδιάς) είναι μια μη επεμβατική εξέταση όπου επιτρέπει στον γιατρό να δει την καρδιά ώστε να διαγνώσει παθήσεις που επηρεάζουν την λειτουργικότητα των τμημάτων της, τις διαστάσεις, το σχήμα της, αλλά και τη ροή και διαρροή του αίματος από τις βαλβίδες.

Το Triplex Καρδιάς είναι μία εξέταση που πραγματοποιείται για την παρακολούθηση διαφόρων παθήσεων της καρδιάς αλλά και για προληπτικούς λόγους τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά, χωρίς να χρειάζεται κάποια προετοιμασία.

Οι εξειδικευμένοι καρδιολόγοι των κέντρων μας, διαθέτοντας τους πλέον σύγχρονους υπερηχοτομογράφους παρέχουν αξιόπιστα αποτελέσματα, τα οποία, ο εξεταζόμενος τα παραλαμβάνει αμέσως μετά το πέρας της εξέτασης.

Καλέστε μας για να κλείσουμε ραντεβού ή να καλύψουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε "απόρριψη όλων".