Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για προσβασιμότητα

Triplex Καρωτίδων

Στα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα και Γέρακα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τρίπλεξ καρωτίδων καθημερινά κατόπιν ραντεβού είτε κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού σας του ΕΟΠΥΥ είτε μέσω της ιδιωτικής σας ασφάλειας είτε αξιοποιώντας τα πακέτα προσφορών μας!

Είναι μία ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος υπερηχογραφικής απεικόνισης, μελέτης και διάγνωσης των καρωτίδων και των σπονδυλικών αρτηριών που βρίσκονται στον τράχηλο και είναι οι μεγάλες αρτηρίες που αιματώνουν τον εγκέφαλο. Μελετά την ύπαρξη και την έκταση των αθηρωματικών πλακών και αν αυτές μπορούν να προκαλέσουν σημαντική απόφραξη που περιορίζουν τη ροή αίματος στο εγκέφαλο προκαλώντας ενδεχόμενα εγκεφαλικά επεισόδια.

Η εξέταση δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία και έχει σύντομη διάρκεια. Γίνεται σε ύπτια θέση, με το κεφάλι σε υπερέκταση και ο ασθενής πρέπει να αποφεύγει την κατάποση και την ομιλία.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε "απόρριψη όλων".