Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για προσβασιμότητα

Υπερηχογράφημα Μαστών

Στα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα και Γέρακα μπορείτε να πραγματοποιήσετε υπερηχογράφημα μαστών καθημερινά κατόπιν ραντεβού είτε κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού σας του ΕΟΠΥΥ είτε μέσω της ιδιωτικής σας ασφάλειας είτε αξιοποιώντας τα πακέτα προσφορών μας!

Το υπερηχογράφημα των μαστών (και της μασχαλιαίας χώρας) είναι μία χρήσιμη απεικονιστική διαγνωστική εξέταση που λειτουργεί συμπληρωματικά με τη μαστογραφία ή ως προληπτική εξέταση για γυναίκες νεότερης ηλικίας. Εξετάζεται ο μαστός με τη βοήθεια υπερηχητικών κυμάτων σε διάφορα επίπεδα και μπορεί εύκολα να διαχωρίσει συμπαγή μορφώματα από κυστικά. Μπορεί επίσης να περιγράψει αν τα όρια ενός συμπαγούς μορφώματος είναι ομαλά ή ανώμαλα.

Η εξέταση είναι εντελώς ανώδυνη, ακίνδυνη, δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συγκεκριμένη μέρα του κύκλου.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε "απόρριψη όλων".