Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για προσβασιμότητα

Triplex Αρτηριών

Στα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα και Γέρακα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τρίπλεξ αρτηριών και φλεβών καθημερινά κατόπιν ραντεβού είτε κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού σας του ΕΟΠΥΥ είτε μέσω της ιδιωτικής σας ασφάλειας είτε αξιοποιώντας τα πακέτα προσφορών μας!

Triplex Αρτηριών Κάτω Άκρων

Είναι η εξειδικευμένη υπερηχογραφική μελέτη των αγγείων κατά την οποία ελέγχεται η μορφολογία του αγγειακού αυλού και η ροή του αίματος μέσα στον αυλό αυτό.  Με την  υπερηχητική αγγειογραφία ελέγχεται ο βαθμός αθηρωματώσεως του αγγειακού τοιχώματος, η ύπαρξη ή όχι στενώσεως του αγγειακού αυλού και οι μεταβολές τις οποίες υφίσταται η ροή του αίματος λόγω των στενώσεων.

Η εξέταση είναι ανώδυνη και δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Ο ασθενής εξετάζεται σε ύπτια ή όρθια θέση.

Triplex Φλεβών Κάτω Άκρων

Είναι μία απεικονιστική εξέταση που μελετά τη ροή του αίματος μέσα στις φλέβες, τη μορφολογική κατάσταση και τη λειτουργικότητα του φλεβικού δικτύου. Με την υπερηχητική φλεβογραφία εξετάζουμε τη φλεβική θρόμβωση – διαπιστώνουμε αν οι φλέβες είναι βατές ή υπάρχει κάποιος θρόμβος – και τη φλεβική ανεπάρκεια – διατεταμένες φλέβες, κιρσοί και ανεπάρκεια βαλβίδων.

Η εξέταση είναι ανώδυνη και δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Ο ασθενής εξετάζεται σε ύπτια ή όρθια θέση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε "απόρριψη όλων".