Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για προσβασιμότητα

Ακτινογραφία Ν.Ο.Κ.

Τα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical διαθέτουν 5 ακτινολογικά εργαστήρια σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα και Γέρακα, εξοπλισμένα με ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας γενιάς. Οι ακτινογραφίες πραγματοποιούνται καθημερινά χωρίς ραντεβού κάνοντας χρήση των παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας είτε με την ιδιωτική σας ασφάλεια είτε αξιοποιώντας τα πακέτα προσφορών μας!

Η ακτινογραφία ΝΟΚ (νεφρών ουρητήρων και κύστεως) είναι χρήσιμη για την μελέτη του ουροποιητικού συστήματος. Αποτελεί εξέταση εκλογής επί ενδείξεων συμπτωμάτων.

Συμπτώματα αποτελλούν η αιματουρία , το αίσθημα καύσου κατά την ούρηση, η μη φυσιολογική ούρηση (π.χ. επιτακτική) , η λιθίαση νεφρού ή ουρητήρα που προκαλεί απόφραξη και έντονο άλγος στην σύστοιχη πλευρά, η φλεγμονή (πυελονεφρίτιδα).

Ο εξεταζόμενος προσέρχεται χωρίς καμία προετοιμασία –εκτός οδηγιών του παραπέμπτοντος ιατρού και η λήψη πραγματοποιείται σε ύπτια θέση.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε "απόρριψη όλων".