Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για προσβασιμότητα

Test Κοπώσεως

Στο καρδιολογικό τμήμα των Διαγνωστικών Κέντρων MEDICAL σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα και Γέρακα, πραγματοποιείται επίσης η εξέταση του Test Κοπώσεως (δοκιμασία κόπωσης σε κυλιόμενο τάπητα). Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξέτασή σας κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας, είτε με την ιδιωτική σας ασφάλεια είτε κάνοντας χρήση των πακέτων των προσφορών μας!

Στο Test Κοπώσεως ο εξεταζόμενος εκτελεί ελεγχόμενη σωματική άσκηση με συνεχή ηλεκτροκαρδιογραφική παρακολούθηση σε κυλιόμενο τάπητα, με την οποία ο Καρδιολόγος μπορεί να δει αν υπάρχει παροχή αίματος στις αρτηρίες που πηγαίνουν στην καρδιά, προς διάγνωση και παρακολούθηση της στεφανιαίας νόσου.

Για την πραγματοποίηση του Test Κοπώσεως απαιτείται από τον εξεταζόμενο μια προετοιμασία, η οποία είναι αποφυγή κατανάλωσης φαγητού, καφέ, ποτού και καπνίσματος για διάστημα 2-4 ωρών πριν την εξέταση, επίσης καλό είναι ο εξεταζόμενος να φοράει άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια.

Πριν την πραγματοποίηση της εξέτασης ενημερώστε τους καρδιολόγους των Διαγνωστικών Κέντρων MEDICAL, για την φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως ακολουθείτε. Οι έμπειροι γιατροί μας θα σας ενημερώσουν για την εξέταση που θα ακολουθήσει και θα σας καλύψουν οποιαδήποτε απορία. Τα αποτελέσματα του Test Κοπώσεως τα παραλαμβάνεται αμέσως μετά το πέρας της εξέτασης.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών μας. Εάν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε "απόρριψη όλων".