Υπερηχογράφημα Μαστών

Στα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical σε Παλλήνη, Ραφήνα και Νέα Μάκρη μπορείτε να πραγματοποιήσετε υπερηχογράφημα μαστών καθημερινά κατόπιν ραντεβού είτε κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού σας του ΕΟΠΥΥ είτε μέσω της ιδιωτικής σας ασφάλειας είτε αξιοποιώντας τα πακέτα προσφορών μας!

Το υπερηχογράφημα των μαστών (και της μασχαλιαίας χώρας) είναι μία χρήσιμη απεικονιστική διαγνωστική εξέταση που λειτουργεί συμπληρωματικά με τη μαστογραφία ή ως προληπτική εξέταση για γυναίκες νεότερης ηλικίας. Εξετάζεται ο μαστός με τη βοήθεια υπερηχητικών κυμάτων σε διάφορα επίπεδα και μπορεί εύκολα να διαχωρίσει συμπαγή μορφώματα από κυστικά. Μπορεί επίσης να περιγράψει αν τα όρια ενός συμπαγούς μορφώματος είναι ομαλά ή ανώμαλα.

Η εξέταση είναι εντελώς ανώδυνη, ακίνδυνη, δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συγκεκριμένη μέρα του κύκλου.

Βρείτε τα κέντρα μας σε Παλλήνη, Ραφήνα και Νέα Μάκρη. Επίσης, εξυπηρετούμε τις περιοχές: Αρτέμιδα, Σπάτα, Πικέρμι, Μαραθώνα, Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα, Παιανία, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Βριλήσσια, Κορωπί, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κάρυστος, Μαρμάρι.