Ακτινογραφία Ν.Ο.Κ.

Τα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical διαθέτουν 3 ακτινολογικά εργαστήρια σε Παλλήνη, Ραφήνα και Νέα Μακρή, εξοπλισμένα με ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας γενιάς. Οι ακτινογραφίες πραγματοποιούνται καθημερινά χωρίς ραντεβού κάνοντας χρήση των παραπεμπτικών ΕΟΠΥΥ που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας είτε με την ιδιωτική σας ασφάλεια είτε αξιοποιώντας τα πακέτα προσφορών μας!

Η ακτινογραφία ΝΟΚ (νεφρών ουρητήρων και κύστεως) είναι χρήσιμη για την μελέτη του ουροποιητικού συστήματος. Αποτελεί εξέταση εκλογής επί ενδείξεων συμπτωμάτων.

Συμπτώματα αποτελλούν η αιματουρία , το αίσθημα καύσου κατά την ούρηση, η μη φυσιολογική ούρηση (π.χ. επιτακτική) , η λιθίαση νεφρού ή ουρητήρα που προκαλεί απόφραξη και έντονο άλγος στην σύστοιχη πλευρά, η φλεγμονή (πυελονεφρίτιδα).

Ο εξεταζόμενος προσέρχεται χωρίς καμία προετοιμασία –εκτός οδηγιών του παραπέμπτοντος ιατρού και η λήψη πραγματοποιείται σε ύπτια θέση.

Βρείτε τα κέντρα μας σε Παλλήνη, Ραφήνα και Νέα Μάκρη. Επίσης, εξυπηρετούμε τις περιοχές: Αρτέμιδα, Σπάτα, Πικέρμι, Μαραθώνα, Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα, Παιανία, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Βριλήσσια, Κορωπί, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κάρυστος, Μαρμάρι.