Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Στα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medical σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη και Αρτέμιδα μπορείτε να πραγματοποιήσετε καρδιογράφημα καθημερινά, χωρίς καμία προετοιμασία μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ηλεκτροκαρδιογράφημα είναι μια γρήγορη και ασφαλής εξέταση, η οποία όμως παίζει σημαντικό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση αρρυθμιών, οξέος εμφράγματος μυοκαρδίου και άλλων παθήσεων της καρδιάς, καταγράφοντας την ηλεκτρική της δραστηριότητα.

Το ηλεκτροκαρδιογράφημα πραγματοποιείται επίσης στα πλαίσια προληπτικού ελέγχου σε αθλητές, σε παιδιά σχολικής ηλικίας προκειμένου να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, στους αθλητικούς συλλόγους καθώς επίσης και για την κάρτα αθλητή.

Η εξέταση πραγματοποιείτε με τον ηλεκτροκαρδιογράφο που αποτελείται από ηλεκτρόδια τα οποία τοποθετούνται στα χέρια, στα πόδια και στο στήθος του ασθενούς και την μονάδα καταγραφής. Το ΗΚΓ εκτυπώνεται σε ειδικό χαρτί. Η εξέταση είναι απολύτως ασφαλής, ανώδυνη και έχει διάρκεια λίγα λεπτά. Ο ασθενής πρέπει να είναι ακίνητος κατά την διάρκεια της εξέτασης.

Βρείτε τα κέντρα μας σε Παλλήνη, Ραφήνα, Νέα Μάκρη και Αρτέμιδα. Επίσης, εξυπηρετούμε τις περιοχές: Σπάτα, Πικέρμι, Μαραθώνα, Γέρακας, Ανθούσα, Παιανία, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Χολαργός, Βριλήσσια, Κορωπί, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σαντορίνη, Κάρυστος, Μαρμάρι.